Velkommen til vores hjemmeside

Nyheder 2015 / 2016

Maj 

Der er blevet afholdt afslutning, klubmesterskaber og midnatsbordtennis.

Se alle billederne derfra her  🙂

April 2016

LANDSMESTERSKABERNE 2016

Der har i weekenden 1.-3. april 2016 været Landsmesterskaber i Vejen. Se billeder og resultater her

Bordtennis behøver ikke altid være alvor......

Her trænes boldføling med slag udenom nettet. Et godt afbræk i den daglige træning :-)

Vores klub er nu super opgraderet med nylagt gulv, og nu klar til at opfylde alle krav til turneringsbrug.

Tusind tak til formanden, for at klare det store arbejde med skriveri og forhandling med diverse.

Tak til Jan og Thorbjørn for transport fra Jylland til Slagelse :-)

Mange tak til Nicolai, Gregers, Nicklas, Schierbeck, Henrik og Chris for hjælpen med at bære ned... :-)

Der er nu kommet nyt på STÆVNER 2015/2016. Tryk her for at komme direkte til siden.

Hvis du har billeder eller andet fra de stævner, som du deltager i, må du meget gerne sende dem til Henrik eller Marlene. Se mailadresser under kontaktpersoner.

De billeder, som du sender til klubben, skal helst være "liggende", da hjemmesidens redigeringsprogram ikke bryder sig om "stående" billeder, og derfor enten vender billedet eller skærer lidt kraftigt både forneden og foroven på billedet. Tak 🙂

VELKOMMEN TIL BORDTENNISSÆSONEN 2015-2016

Hermed bydes alle spillere, forældre, trænere og ledere velkommen til endnu en sæson. Vi ser frem til en udbytterig sæson, men en masse oplevelser og gode resultater for alle.

BESTYRELSEN

Her er opgaverne fordelt. Henrik som FORMAND og Finn som KASSERER. De har i det daglige ansvaret for det ADMINISTRATIVE. Bjarne er ansvarlig for DEN DAGLIGE TRÆNING, Tim er NÆSTFORMAND og ansvarlig for HOLDTURNERINGEN for senior, og Anders er ansvarlig for HOLDTURNERINGEN for ungdom.  

BAT

Klubben og Niels er som bekendtl BAT certificeret. BAT - Bordtennis Aldersrelateret Træning - er nu en fast del af vores værktøj i den daglige træning. Niels er af bestyrelsen udnævnt til BAT- ansvarlig, og han skal være med til at skabe et fælles træningssystem, som giver optimale muligheder for, at spillerne kan blive de bedste, samtidig med at der tages hensyn til den enkelte spillers alder og potentiale. 

 

HJEMMESIDE

Er der noget, du er i tvivl om, så tjek vores hjemmeside http://btkslagelse.dk . Her vil klubben sæsonen igennem forsøge at informere om, hvad der sker, og hvordan det efterfølgende er gået. Men vi har brug for indlæg og kommentarer.   

KONTINGENT 

For perioden september 2015 – maj 2016 er 700,- kr. Sidste frist for betaling er 1. oktober 2015. Nye medlemmer reduceres med 80,- kr. pr. måned i forhold til 1. oktober. Beløb indbetales på konto 9383 – 4575112566 – Husk navn! 

EGENBETALING

Ønsker man at deltage ved stævner og i holdturneringen, så skal der også betales for licens mm. Derfor opkræves der ekstra EGENBETALING - Ungdom under 950 rating + 300,- kr. Ungdom over 950 rating + 500,- kr. Ungdom over 1200 rating + 700,- kr. Senior under 1100 rating + 300,- kr. Senior over 1100 rating + 600,- kr. Det skal være betalt, inden man kan deltage.

MAIL ADRESSE

Send en mail til henrik08@mail.tele.dk, og oplys at du gerne vil modtage informationer fra BTK Slagelse pr. mail. Tilmelding til stævner vil også i år kun ske via mail. Alle der modtog informationer sidste sæson vil også modtage i år.

BESTYRELSEN

V/ Formand Henrik Andersen

Telefon 51594934